Veelgestelde vragen

 • Mijn toilet is verstopt

  Ga na of er een zichtbare verstopping is. Zorg voor een paar lange rubberen handschoenen en probeer de oorzaak uit de pot te halen. Mocht dit niet baten, probeer een ontstopper. Zet de rubber nap over het gat van de pot en druk de stok enkele keren in. De rubber nap zuigt vaccuum waardoor de ontstopping los schiet.
  Mocht dit niet werken, neem dan contact op met GOETH Beheer.

 • Het douche- / badwater loopt niet weg

  Ga na of er een zichtbare blokkade is. Verwijder haren en vetten, welke gemakkelijk weg te halen zijn uit de afvoer. Giet kokend water in de afvoer en wacht 10 minuten.
  Mocht dit niet werken, probeer de afvoer te ontstoppen met een rubberen ontstopper. Zet de rubber nap over de afvoer en duw de stok enkele keer in zodat er een vaccuum wordt gecreëerd en de afvoer wordt ontstopt.
  Mocht ook dit niet werken, probeer vloeibare ontstopper van HG. Dit merk is het minst schadelijk voor de afvoerbuizen. Lees de aanwijzingen op de verpakking goed voor gebruik.

 • De riolering lekt

  Wanneer u een lekkende afvoer of riolering hebt, zorg dat het vocht zo veel mogelijk wordt opgevangen in een bak of emmer. Voorkom schade aan de woning. Bel GOETH Beheer om de lekkage op te lossen.

Ik wil graag een melding maken

Typ hier uw vraag / opmerking

Uw gegevens

Voornaam:
Achternaam
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Emailadres:
  CAPTCHA Image
Verificatiecode:
[ Genereer nieuwe code ]
Niet de informatie gevonden die u zocht?
Bel dan met onze telefonische helpdesk
040 - 213 02 23