Veelgestelde vragen

 • Huur opzeggen

  De voorwaarden waar u zich aan dient te houden bij het beëindigen van uw huurovereenkomst zijn weergegeven in uw huurovereenkomst. U kunt zich via deze website, e-mail, aangtekende brief of deurwaarders exploot.
  Uw opzegging zal beoordeelt worden door het betreffende kantoor en u zal bericht krijgen over de procedure die volgt. Om uw huurovereenkomst af te sluiten zal er een eindinspectie plaats vinden om de staat van de woning te beoordelen en te vergelijken met die bij de begininspectie.
  Aan de hand van de eindinspectie wordt een waarborgsom terug overgemaakt of ingehouden.

 • Wanneer zeg ik mijn huur op?

  Wanneer u uw woonruimte wilt verlaten dient u de opzegtermijn in acht te houden welke is opgenomen in de huurovereenkomst.

 • Eindinspection

  De eindinspectie wordt uitgevoerd om de staat van de woning aan het einde van de huurperiode te beoordelen. De staat van de woning zal vergeleken worden met de staat van de woning aan het begin van de huurperiode. Om dit vast te leggen is er in het begin ook een inspectie uitgevoerd.
  Voor aanvang van de inspectie dient u te zorgen dat u bent uitgeschreven bij het gemeente register. de woning moet volledig schoon zijn en er geen achterstallig onderhoud. De laatste maand huur kan niet worden betaald met de waarborgsom. Deze is voor eventuele schade als gevolg van het ontbreken van eerder genoemde voorwaarden.
  Juridisch geldt er een termijn van 2 maanden is om de waarborgsom af te handelen. GOETH Beheer doet er alles aan om dit binnen 1 maand af te handelen maar in de praktijk zal dit binnen 2 weken gebeuren.

 • Waarborgsom

  Uw waarborgsom is in het contract opgenomen om schades en andere onvolkomenheden aan de woning aan het eind van de huurperiode op te lossen wanneer deze voor rekening zijn van de huurder.

  Het is niet mogelijk de waarborgsom te gebruiken om de laatste maand van uw huur te betalen.
  Let op: Uw waarborgsom wordt geretourneerd wanneer de woning in orde is, u uitgeschreven bent uit het register van de gemeente waarin u heeft gewoont en er geen openstaande betalingen meer zijn welke nog voldaan moeten worden.

Ik wil graag een melding maken

Typ hier uw vraag / opmerking

Uw gegevens

Voornaam:
Achternaam
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Emailadres:
  CAPTCHA Image
Verificatiecode:
[ Genereer nieuwe code ]
Niet de informatie gevonden die u zocht?
Bel dan met onze telefonische helpdesk
040 - 213 02 23