Veelgestelde vragen

 • De electriciteit is uitgevallen

  De elektriciteit is uitgevallen

  Ga na of de elektriciteit in een deel of in de gehele woning betreft. Wanneer het de gehele woning betreft, ga na of dit ook het geval is bij de buren.
  Wanneer de buren ook geen elektriciteit hebben zal het om een storing gaan in het netwerk, hier zal de beheerder van het netwerk maatregelen voor moeten nemen.
  Is de elektriciteit in uw woning uitgevallen ga dan na of alles in orde is in de meterkast.
  Wanneer er ergens kortsluiting wordt gemaakt in het huis of wanneer er bliksem inslaat, schakel de aardlekschakelaar uit waardoor alle stroom uit valt. Schakel de aardlekschakelaar terug aan en het netwerk functioneert weer.

  Heeft slechts een deel van de woning geen stroom dan zal er een groep zijn uitgevallen. Om de gehele woning veilig van stroom te voorzien is de stroomvoorziening opgedeeld in groepen. Deze hebben allemaal een aparte stop. Ga na welke stop uit staat of kapot is gegaan.
  Bij nieuwe groepenkasten volstaat het om de knop weer aan te zetten van de betreffende groep. Bij oude kasten met porseleinen stoppen dient de stop vervangen te worden.
  De stop dient als volgt vervangen te worden.
  Zet de groep uit door de schakelaar onder de stop uit te zetten. Draai de ronde knop los waar de stop achter zit. Vervang de stop door een nieuwe en draai de knop, met stop, terug in de groepenkast. Schakel vervolgens de groep weer in door de schakelaar er onder om te zetten.
  Mocht dit allemaal niet werken, of schakelt het netwerk zich keer op keer uit, neem contact op met GOETH Beheer. Wellicht dat er iets mis is met de elektra in de woning of wordt er ergens kortsluiting gemaakt.

 • Een electrisch apparaat of lamp doet het niet

  Ga na of er meerdere apparaten en/of lampen niet werken. Wanneer dit het geval is, is er een groep uitgeschakeld doordat er te veel stroom is gepakt of dat er kortsluiting is gemaakt. Zie "de elektriciteit is uitgevallen" voor meer informatie.

 • Energie besparen

  Zet lampen uit wanneer u niet in de ruimte verblijft. Zet elektrische apparatuur niet onnodig aan. Daarnaast kunt u de televisie en andere elektrische apparaten 's nachts uitzetten. Op stand-by wordt er nog steeds stroom verbruikt.

  Bij het aanschaffen van lampen kan er rekening gehouden worden met het stroom verbuik. Let wel op dat niet alle lampen geschikt zijn voor dimmers.

Ik wil graag een melding maken

Typ hier uw vraag / opmerking

Uw gegevens

Voornaam:
Achternaam
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Emailadres:
  CAPTCHA Image
Verificatiecode:
[ Genereer nieuwe code ]
Niet de informatie gevonden die u zocht?
Bel dan met onze telefonische helpdesk
040 - 213 02 23